fredag 10 februari 2012

Det vackraste jag har,,,


Stod länge och titta på prinsen på morgonen när han sov...skulle jag tvinga honom till skolan eller skulle han få välja att må bra idag...men så klart skulle han få välja. Jag har gett upp!! Gett upp att försöka tro att man på skolan ska förstå, gett upp tanken att dom kommer att förstå!! Men jag har inte gett upp att älska det vackraste jag har, PRINSEN. Min älskade son, du ska må bra, du är så vacker och fin.

Det finns en fin familj som jag börjat följa på facebook, de har en dotter som jag har lagt in flera filmer på i tidigare inlägg. Vilken familj, de har flera barn varav söta lilla Monalie 5 år med grav Autism. Han filmar och tar kort på henne hela tiden, har "nästan" glömt att ta bilder på prinsen. Det är så mycket enklare nu också. Så nu ska det bli bilder av min vackra prins.

onsdag 8 februari 2012

Då har man tagit kontakt

Så kom äntligen meijlet om samverkan träff..men tyvärr fel datum. Jag har aldrig behövt ändra ett datum men det var det enda datumet som jag inte kunde inom radien av 1 1/2 vecka...så det blir i mitten på mars...det har alltså tagit få se nu..sen vi tog beslutet om att åtgärdsprogrammet skulle göras. 5 månader! Han har varit mycket hemma...jag slutade köra honom till skolan..det blev för jobbigt det också för sonen. Det är inte så det ska vara. Han ska ta bussen som det är tränat in, mötas av personalen, gå till skolan, sen går man igenom dagens schema. Läser av honom sen starta med den första lektionen...punkt!! Jag orkade inte heller sitta där på skolan 4 timmar och se på eländet.. o strukturen med stort "O"...röran och allt prat....ironi som saknar mening.

Men nu så blir det av detta möte, med skolan. Kanske de kan få ordning på det sista året på gymnasiet så det blir ett bra avslut på den tiden. Igår bakade jag och prinsen..han blick följer varje rörelse jag gör, han kopierar och gör lika...han rör och rör...slickar och rör igen...snart är kaksmeten borta...men lite lyckas komma i formarna..muffins. Idag har vi varit och tittat på datorspel...lyckan är att hitta ett dator spel..men det funkar om vi inte gör det också. Han är nöjd ändå. Sen börjar han vrida på sig och vandra omkring i butiken..då är det dax att åka hemåt!! Det var den dagen det.