måndag 13 juni 2011

En bra dag är en fin dag...

Helgen har gått i lugnets tecken. Alex har mått bättre å bättre, i hemmets lugna vrå. Ibland önskar man att man kunde bo "I en annan del av Köping". Liksom i en del av en stad där förståelsen för dessa personer var stor och alla insatser verkligen var en rätt. Den rätten lagen säger att de ska ha..så enkelt det skulle vara då. Man skulle inte ens behöva fundera kring hur det ska gå eller sluta.

-Ett recept finnes att hämtas ut på apoteket för er...som när man får ett sms att nu har ditt paket kommit, visa bara upp sms:et i kassan.Lätt som en plätt. Inga oroligheter eller ångest attacker alls. Lugnt å still.

Men idag är en bra dag, en fin dag...vi bara är..Handifonen ringer om de olika aktiviteterna som han ska komma ihåg, han gör dem utan att jag säger något. Han bara gör...just idag har jag mycket lust och energi..vill göra och skapa ett nytt schema/almanacka inför den kommande skolstarten..ja precis 10 veckor i förväg!

Det är så livet är för oss, flera veckor i förväg ska jag tänka och känna vad som kommer då. Ibland får man förbereda och schemalägga i månader före..men aldrig säga något förrän den dagen....idag är en fin dag!!